Közös kerekasztal és beszélgetés az Ipolysági Cserkészcsapattal

2020. október 21.

A projektzárást és zárókonferenciát követő hetekben máris elkezdődőtt a projekt és annak eredményeinek további népszerűsítése és a partneri kapcsolatok folytatása. A projektben kiépített partneri kapcsolatok fenntartása érdekében az együttműködő szervezeteinkkel, kiemelten a Saag Scouting – Ipolysági Cserkészcsapattal tartottunk kerekasztal beszélgetést egy helyi programjukon, amelyen bemutattuk röviden az EFOP-5.2.2-17-2017-00120 projektet és annak eredményeit is. Szerencsére több partnerünk is megjelent az eseményen. Alapítványunk az elért eredmények mellett ismertette azokat az irányvonalakat melyek mentén a jövőben további közös munka lehetséges partnereinkkel.

A projekt eredményeképpen az Együtt Európáért Alapítvány és az Ipolysági Cserkészcsapat stratégiai együttműködést kötött és közös határmenti projektek megvalósításába és tervezésébe kezdett. Minden későbbi közös munka alapja egyértelműen az ebben a projektben lefektetett kutatás, hiszen itt körvonalazódtak azok az igények, amelyeket igyekszünk projektté alakítan. Hajrá Nógrádi Fiatalok, Hajrá Ipolyság!

A megvalósul kerekasztal sikeressége és az együttműködő partnerekkel való további közös munka reményében ezeket a szakmai beszélgetéseket a további időszakokban is kezdeményezni fogjuk.

 

Eredeti betűméret
Kontraszt beállítása